Followers

Friday, February 13, 2009

Apakah..:)


apakah??kenapakah?hahahaha
actually aku nk cite pasai pagi td kat tmpt keje...
once upon a time...erkk!!dipagi yg cerah td kan,kan..kan
aku dtg agak awal la wpun kelas start kul 9..
tp aku lepak la bersama2 akmal n faris di food paradise sementara tggu training room tu bukak
SUDDENLY,ngah aku edit powerpoint utk presentation
datang la seorang MAMAT ni,tetiba tanya nama aku...
aku yg xperasan dia tnya aku so aku wat xtahu laa
si akmal la jawabkan NAD...
trs aku pndg DIA..ohhh!!
this GUY mmg dr last week asyik usha jerk...aku hengatkan sesama CSA ni biasalah usha mengusha,pandang memandang,senyum2 kan...
so ok la kan...masa nk masuk bilik tu,trs dia datang dok sebelah aku mintak NO FON
wahh!!terkezutt...gils direct MAMAT ni,xderk perasaan malu langsung....
aku lak malu depan di AKMAL n FARIS...
si FARIS ni dh mula dh...usik2 kan...
hishhh!!!!!!tp xper la menambahkan kenalan lagi..apa salahnyerrr
n dia terkejutt bila aku sebut umur aku...
see...aku dh agak dh....
majoriti akan terkejuttt...kenapa?why?
i know...i know..i know
siap mntk tunjuk IC lagi....
yeapppp!!!!me TO BE 26..diulang 26
bukan 20,22 and 23
itu diantara no2 bila ditanya BERAPAKAH UMUR ANDA?

dan aku tahu,after this,mesti dia xkan usha aku lagi pas dh tahu umur aku....
hahahahha....did i care?aku x menipu umur aku
aku tetap cakap yg sebenar..sbb aku tahu dia terlalu muda untuk aku...
i know,dia cuba try tp bila dh tahu umur aku..trs cancel.....hahahahhahaha
wahai adik2 aku yg disayangi.....kakakmu ni dh tetap kakak.....
muka muda camner pun,umur tetap meningkat...xleh nk menipu

p/s:aku suka la xderk org teka dengan betul usia aku......look i like 20,22,or 23 years old????
(plzzz......aku dah mulaaaa PERASAN....kahkahkah)

3 comments:

.::c!kzUrA::. said...

uwahhh kak nad...
ade org minat tu..ish tak lame lagik ade yg risik lak..ahaks!!

p/s: mmg muka akak tak npk cm org 26!!

Nad'Nadia said...

hahaha

mana ada laaa
just make a lot of friends jerkkk
hehehe

ye ke?
petuanyer...gelakk la hari2
lagi kerap u gelak,lg muda u nampak
tp biarla bersopan!!
ahakss

nabilah rahim said...

rahsia muda?jadi muda?sentiasa muda apa yer nad?hehehe~