Followers

Saturday, March 7, 2009

habis dah!!




really miss them!!!
alhamdulilah...training as CSA br jek abeh..
n kitaorg semua dh diagihkan ke unit masing2

ada ke counter,pax handling and customer airlines...





5 org ke counter,5 org lagi ke pax handling n d rest masuk customer airlines!
seronok n same time cedey kena berpecah ngan yg len!!!
wpun satu KLIA tp nak jmpa,perghh amat la susah!!!.....

sebulan bersama...tetiba berpecah..mau xrindu kan
masing2 dh rapat..dah macam family sendiri!!
n for me..was my better half...
love them,miss them so much!!!!

warghhhhh....


macam aku n yg masuk CA stll training...
sampai 16/3 maybe n still office hours...
insyaallah,akan masuk shift pas dh abeh training nnti
minggu depan la kot...
mcam counter,dewang dh masuk shift
tp CA n pax handling still office hours...


last before handover to unit..we'll smpt la berposing di KLIa
pic diatas tu semua,kegilaan kitaorg la tu
pantang nmpk pegang kamera,mmg penuh la muka kitaorg....
hehehehe

kalu ada wujud perasaan sesama kitaorg tu normal la kan
sebulan bersama,x keluar dr kepompong lg...
betul la cakap trainer kitaorg...
if ada yg korang minat sesama korang,luahkan sekarang
mn lagi bagus..28 org atau 280 org...

kat luar akan jmpa lebih rmai lg org kan!!!
ok..till here!!!
daaaa~


2 comments:

~yaTy~ said...

gigih nie mencarik yang mane 1 pujaan hati kak nad..
seb bek jmpe..
heheh..
:)

Nad'Nadia said...

hahahaha!!!!
jumpa yek???..
camne?
lalalala