Followers

Tuesday, March 24, 2009

Keroje..Kerja...Keje...


bak kata m.zain(labu&labi)selagi xtutup mata,
kereja,kereja,kereja...
yeahhh!!!!
me already assigned shift yesterday...
it was fun..dont know why?but aku rs best je masuk shift ni....
maybe aku suka job ni..jumpa org ramai kan...ahaks!!!

memandangkan this week aku keje 5am,aku gunakan pick-up van MAS untuk amik aku...hehe
xderk mkna aku nk drive pepagi buta,lalu salak tinggi tu..perghhh!dh la gelap,hish2,idokla teman membahayakan diri...hehehehe

pick-up amik around 3.30am,so can u imagine wut time i need to wake up?..yeapp!!!2.30am dh kena bangun...oh tidakk!!!tido of kos la awal kan...tp org len br nk start tido,i dh bangun g keje...but it was fun...
seyesly,try la keje pagi...lalalalala

spnjg 2 ari ni,aku belajar bnya bnda tntg system...aku belajar system CZ(China Southern),GA(Garuda Airlines),9w(Jetairways),3K(JetStar Airlines) and td belajar system BR(Eva Air)..it will more system need to learn after this...otak kena tangkappp semua bnda ASAP.....

luckily i got SNY baik gils..KakSuhana,sanggup ajar i dr A-Z even dia pun masih belajar...thanksss:))
anyway,esok SNY i ada course,so kena follow org len...hopefully she/he will nice as well as KakSuhana...
hope so.......

ok..got to go
tomorrow again 5am..n thursday restday..CUTIKKKK
jom dating...lalalalalalala
nyte~

1 comment:

nabilah rahim said...

nad...agak though gak scehdule yer..3pg da nak gi kije..time syok mimpi tu..nak maintain energy..
kena amik herbalife ni..kekekeke~