Followers

Friday, January 1, 2010

^^SengaL^^






**rabu lepas,saya ada rmai kengkawan yg sgt2 prihatin akan keadaan diri sya**
hahaha...prihatin la sgt...perli laaa kan!!

oleh sebab dh kul 11pm...aku tido awal la sbb esok keje pg...ada la dua tiga org my lovely friends ni kan yg sgt prihatin call aku semata2 suh tgk rancangan JANGAN TIDUR LAGI...igtkan kenapa la kan..bukak2 one group known as wali band ngah nyanyi lagu -cari jodoh-

and them dedicated special that song to me...bila dgr tgh2 xfaham la pasai apa lagu ni than aku terus search kat utube n fahami lirik dia........
aku gelak tergolek2,terbaring2....
budus laaa dewang ni....gerak aku dr tido lena aku semata2 suh dgr lagu tu....sengal tahap gaban la dewang ni
tp sebab prihatin kan....terima kasih banyak laaa k.....
sayang korang semuaaa.....bluekkkkkkkkk....:p

ini lirik dia........TADAAAAAAAAAAAAAA

Apa salahku apa salah ibuku
Hidupku dirundung pilu
Tak ada yang mau dan menginginkan aku
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku

*
Timur ke barat selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa
Dari musim duren hingga musim rambutan
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh tuhan inikah cobaan

**
Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

***
Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantu
Tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau

Back to *, **, ***

Ibu bapak punya anak
Bilang-bilang aku aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku yang tak laku-laku

Back to ***

****sengettttttttttttttt****



1 comment:

edzlin007 said...

saya suka bangat lagu ni