Followers

Sunday, May 24, 2009

**Apakah??**


**enjin siap renda2 bagai**


korang tau x,aku pakai kereta apa sebelum savvy ni?
emm..kereta kesayangan aku since aku diploma sem 3 di bangi....
pas accident,kereta tu dh jadi hak milik adik lelaki aku....
n babah belikan aku kereta savvy....



actually,aku sayang kelisa tu sebab plat no dia sempena tarikh lahir aku iaitu 8312..
nk cari 2212 tp xdpt so 8312 pun jadi la kan....
apa dh jadi pada kereta aku???kenapa dijadikan begini....
bayangkan,kereta korang diwarnakan PINK..aku xper lagi la sebab aku mmg pinky orangnya...
tp masalahnya,adik lelaki aku tu....dah la PINK,gambar kartun lak tu...
1st aku tgk,aku gelak,2nd aku tgk aku lak jadi malu...hahahaha


**see the plat no ^^PUTRAJAYA 8312^^

kalu korang jmpa kereta ni kat mana2....korang mesti akan cakap...
^^lelaki tp bawak kereta pink...^^
hahahaha...aku pernah bawa pi pasar,abeh dikerumun kereta tu....
stress gak laa...hehehee
tp tetap cantikkk....

make up kereta ni disponsor oleh satu bengkel di bangi..
hanya utk mana2 pertandingan...so kelisa ni wakil bagi bengkel tu...
setiap kali ada pertandingan,adik aku akan jadi wakil bengkel tu sekaligus menglamerkan bengkel ni...
yalah...bila org tgk cantikk...mesti org tanya,wat kat mana???so kat sini la peranan adik aku untuk memPROMOT bengkel ni.....

p/s:- adik aku suh sediakan RM200 jerk utk make-up kereta savvy aku tu...
emm...korang rs kartun apa sesuai ngan aku..????and warna apa yek nk cat kereta tu....
hahahahahahaha


9 comments:

Farazila said...

kak naddddd

cantikkk gilerrr...
lilo pon nk gak kete mcm tueee.....

xpe r kak nad..klu lilo xdpt buat mcm tu...kak nad hias lah kete kak nad dgn lilo and stitch...

lilo tumpang gumbira....n tumpang naik kete akak yea...

hikhikhik

edzlin007 said...

waaaahhhh cantik gileee kereta....


kartun yg sesuai...err pink panther?

SYIRA said...

Nad!! canteknyer kete Nad dlu!
Bape kos nak wat camnih eh?? Misti mahal kan~!

Nad, pilih kartun kerokeropi!!!! ;p

♥Syamelia♥ said...

nad....

chumellnya keta 2....
kalu akak nk gak boleh x?

hish lilo ni, confirm nak lilo n stitch dia 2 lah, xde lain...

apa kata nk buat cartoon wonderpets?
hehheheheh

Nad'Nadia said...

lilo:-lilo n stitch??emm....akak xminat ler plakk...hehehe

edzlin:thanksss....pink panther yek??mcm xderk dlm waiting list jerkk..lalalala

syira:semua dalam rm200...lengkap la luar dalam...pilih je warna n kartun..wat kat sri kembangan!

kakamy:boleh akak...akak nk kartun apa?ckp jerk...hehehehe
wonderpets ada 3?kura2 ke kucing ke?atau tupai?hehehe

nabilah rahim said...

nice!!!giler modal nk wat camtu..accessories lagi..lain kos kan..x silap..utk door lock punya knob tu jer..kalo hello kitty nyer..seketul rm20..4 ketul da rm80..huhuhu~ tu guna airbrush erk?rm200 jer utk cat luar dalam n airbrush??betul ke?atau lain keta lain rega??
nad..ko try amik motif bunga2 la..atau campur sikit bentuk2 luv..hehe~

t h y r a said...

Assalamualaikum.. hi there!
i was looking for Hello kitty car accessories, pastu link dekat ur blog. wahhhh cantiknyaaa kereta adik u buat.
dekat mana ya? wud u mind ask ur brother? sbb i mmg nak cari accessories Hello kitty nak buh kat kete kelisa i.
pleaseee :)
anything u can just email me sbelldandyz@yahoo.com / or fb pon.
please please..
hee thank u in advance :)

Nad'Nadia said...

thyra...

leh x berhubung ngan adik i terus...
thru FB dia...cari "kruger kechik"..
i nk cite pun xtahu sbb ari tu tnya dia,dia pun kt ada org sponsor....

Dia.Honey said...

kakak kechik ke nih?